Blogi

Itsensä kehittäminen

Luo uusi tapa 30. päivässä tasapainoisessa feminiini ja maskuliinienergiassa + tulostettava päivyri

Millaisia tapoja sinulla on? Entä milloin olet viimeksi ottanut käyttöön uuden tavan? Millä pienellä yksittäisellä tavalla sinä voisit tehdä suurimman muutoksen elämääsi? Entä millaisesta energiasta käsin sinä luot tapojasi?

Oleellista ei ole se kuinka ison muutoksen kerralla pystyt tekemään vaan se, kuinka pysyvän, miellyttävän ja sinulle itsellesi sopivan tavan voit luoda. Ja tähän liittyykin se toinen syy miksi uusi tapa ei muodostu pysyväksi.

Lue lisää »
Hyvinvointi

#1: Sisäinen lapsi, NLP, hypnoosi ja pelot – Vieraana Leena Ahonen

Tervetuloa kuuntelemaan ja katselemaan Henriikka Kivelä podcastia! Haastattelussa tässä ensimmäisessä jaksossa on Leena Ahonen, NLP- ja hypnoosivalmentaja. Podcastissa puhumme muun muassa sisäisestä lapsesta ja sen hoitamisesta, NLP:stä, peloista ia hypnoosista. Leena antaa sinulle myös podcastin aikana vinkkejä siihen kuinka voit rauhoittaa itseäsi ja sisäistä lastasi sekä kuinka yksinkertaisilla vinkeillä voit saada lisää iloa päiviisi. 

Lue lisää »
Vapaa-aika

Kuka on Henriikka Kivelä?

Ajattelin tässä blogipostauksessa valottaa sinulle enemmän sitä, kuka minä olen, ja tehdään se vähän rennommin. Jos olet 90-luvun lapsi, niin varmasti muistat silloiset ystäväkirjat ja niiden ihanat kysymykset. Myös mulla oli tuollainen kirja, niihin oli ihanaa kerätä ystävien kirjoituksia ja kirjoittaa itse myös ystävien kirjaan. Ja nuo kirjat oli tärkeimpiä aarteita tarrojen ja geelikynien lisäksi.

Lue lisää »