Henriikasta sanottua

Henriikasta sanottua Anni

Läsnäoleva ja lempeän välittävä; minulle välittyi heti fiilis, että olet puolellani, sekä silti samalla sopivalla tavalla neutraali ammattilainen, joka voi ottaa vähän etäämmältä kantaa. Minusta tämä turvallinen ja rauhallinen fiilis ja connection ovat suurin yksittäinen seikka, mikä vaikuttaa siihen, miten helppoa on alkaa puhua ja pohtia ääneen.

Sain mentoroinnissa heti ekan viiden minuutin aikana kokeilemisen arvoisen vinkin, joten jo pelkästään sillä pääsen muokkaamaan viikkojani. Tykkäsin myös sun lempeästä mutta vähän pushaavasta tyylistä coachata: kerroit vinkkejä muttet liikaa tyrkyttänyt ja tuli fiilis, että ymmärrät.

Henriikasta sanottua Mikaela
Henriikasta sanottua Marika

Koko prosessi pohjautui minun toiveisiini ja tarpeisiini. Henriikka Kuunteli kakkia minun toiveitani. Prosessi oli tosi positiivinen kokemus. Jos ajattelen, että olisin tehnyt tämän homman yksin, ilman Henriikan apua, niin luulen, että olisin oikonut tietyissä paikoissa ja lopputulos ei olisi ollut yhtä hyvä.

Henriikan kanssa vietetty mentorointitunti meni todella äkkiä. Hänen kanssaan oli helppo jutella omasta arjesta, ajankäytöstä ja niiden haasteista. Koen saaneeni hyviä eväitä ja työkaluja sujuvan arjen rakentamiselle, palautumiselle ja flow-tilaan pääsemiselle. Lämmin suositus Henriikalle!

Henriikasta sanottua Tarja