Haluatko elää tasapainossa ilman ahdistuksen tai pelon aiheuttamia rajoituksia? Haluatko säilyttää kyvyn toimia pelkojen ja ahdistuksen tunteen kanssa? Vai haluatko saada elämääsi lisää tyytyväisyyttä, iloa, onnellisuutta ja rohkeutta?

ali-pazani-pknySeRayRw-unsplash

Meidät ohjelmoidaan seitsemän ikävuoden loppuun mennessä. Imemme itseemme vanhempien, hoitajien ja muiden  ympärillä olevien ihmisten toimintatapoja, uskomuksia, tunteita ja ympäristöjen tunnelmia. Sisäistämme ne tiedoksi siitä, millaisilla toiminta- ja reagointitavoilla tässä elämässä selviää hengissä. Nämä toimintatavat ovat siis olleet muiden ihmisten malleja siitä, kuinka missäkin tilanteessa tulee toimia. 

Pelko ja ahdistus ovat syntyneet ja muodostuneet sinulle tällaisiksi toimintatavoiksi. Näiden avulla alitajuntasi pitää sinut turvassa ja auttaa selviämään elämästä. Usein varhaislapsuudessa luodut ohjelmoinnit eivät enää palvele ja auta elämään mielekästä elämää.  

Haluatko muuttaa nämä ohjelmoinnit sellaisiksi, jotka palvelevat sinua? Haluatko elää rentoa ja onnellista, unelmiesi elämää? Minä autan rakentamaan valmennuksessa sillan haitallisten ohjelmointien yli!

Apua pelkoihin ja ahdistukseen on 60 minuutin mielenvalmennus. Haasteitasi työstetään valmennuksessa NLP ja hypnoosi tekniikoiden avulla. Näiden avulla luodaan lisää henkistä ja fyysistä liikkumatilaa arkeen; pelot ja ahdistus eivät estä sinua tekemästä ja kokemasta enää elämässä asioita, kuten nauttimasta sosiaalisista tilanteista, liikkumasta pimeässä tai korkeissa paikoissa.

Valmennuksessa pelkoa ja ahdistustasi työstetään lempein, mutta tehokkain NLP- ja hypnoosin keinoin. Juuri sinulle tähän hetkeen sopivin menetelmin. Valmennuksessa käytetyt työkalut jäävät sinulle käyttöön tulevaisuutta varten ja opetan sinulle, kuinka voit käyttää niitä itsenäisesti. Työkalujen avulla voit jatkossa voit itse hallita pelkoa ja ahdistustasi.

Tapaamisen aikana ahdistustasi ja pelkoasi lievennetään ja muutetaan. Haitalliset toiminta- ja ajattelutavat sekä uskomukset muokataan itseä palveleviksi tavoiksi ja uskomuksiksi. Valmennuksen tavoitteena on kasvattaa kokonaisvaltaisesti hyvää oloa ja antaa arkeen työkaluja haastavien tilanteiden kohtaamiseen. Valmennuksen sisältö muotoutuu tilanteeseesi sopivaksi kulloisellakin valmennuskerralla. 

 

Hinnasto

60 min kertavalmennus                 60 €

3 x 60 min tehopaketti ahdistuksen ja pelkojen lievittämiseen        160 €

VARAA VALMENNUS


VAIHTOEHTOISESTI VOIT VARATA AJAN

lähettämällä sähköpostia [email protected] tai soittamalla 044 5522192

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Yes you can edit every single element.

Yes, these files are fully layered.

Click on the mask and click “B” for brush tool.

You will need Photoshop preferably version CS6 and newer.