sokeriAddiktiosta tasapainoon -ohjelma

Ohjelma, jonka avulla jätät lopullisesti hyvästit sokeririippuvuudelle ja sokerilakoille.

Sokeriaddiktiosta tasapainoon on ainutlaatuinen 12 kuukautta kestävä ohjelma jonka avulla pääset irti lopullisesti sokeririippuvuudesta ja löydät tasapainoisen herkuttelun, helposti, tehokkaasti ja ohjatusti ilman epätoivoa ja turhautumista. Ohjelmassa juurrutetaan yksi tapa kerrallaan uusia tapoja ja edetään askel askeleelta kohti vapautta sokeririippuvuudesta. Lopulta useista pienistä muutoksista ja teoista syntyy iso virta, joka johtaa suureen ja pysyvään  muutokseen.  Lähde turvallisesti mukaan, kuukausi kerrallan, ilman sitoutumisia tai irtisanomisaikoja. Sano lopullisesti hyvästit sokeririippuvuudelle!

Valitettavasti ohjelman ovet ovat sulkeutuneet tilapäisesti

 

Ennen kuin kerron sinulle lisää tästä ainutlaatuisesta ohjelmasta, puhutaan muutama sana siitä kenelle se on tarkoitettu...

Oletko…?

  • Ollut sokeririippuvainen “koko ikäsi” ja kyllästynyt liialliseen sokerinsyöntiin, painon nousuun, terveyshuoliin sekä haluaisit vaihtaa turvonneen ja pöhöttyneen olotilan kevyeeseen ja tasapainoiseen kehoon sekä energiseen tekemiseen.

  • Tunnesyöjä, joka purkaa ahdistustaan syömiseen. Ensi suupalojen tuoman nautinnon ja helpotuksen jälkeen syyllistät itseäsi ja koet valtavaa epäonnistumista. Säännöllisin väliajoin vannot aloittavasi alusta ja parantavasi tapasi, mutta päädyt lopulta alkuperäiseen tilanteeseen ja päätät “heittää kaiken läskiksi”. Tämän sijaan hauaisit voida kokonaisvaltaisesti paremmin, päästä kaupasta ulos ilman pakollista suklaapatukkaa tai energiajuomaa ja omata tasapainoisen mielen.

  • Lakkoillut ja ollut onnistuneesti ilman sokereita sekä kokenut suurta vapautta sokerittomuudesta, mutta päätynyt lopulta takasin sokeririippuvuuteen. Pakottavan tunteen “mun on vaan pakko saada herkkua”, sijaan haluaisit herkutella ilman huonoa omaatuntoa ja huolta siitä, että retkahdat ja sokerikoukku jää päälle.

Tämän ohjelman päätteeksi olet...

Päässyt eroon sokeriaddiktiosta

(Sen sijaan, että taistelisit jatkuvassa sokerilakkojen ja -riippuvuuden kierteessä)

Oppinut kuinka voit selvitä heikkojen hetkien yli

(Sen sijaan, että sortuisit ahmimaan sokeria)

Tehnyt kaikki tarvittavat muutokset, jotta suhteesi sokeriin on tasapainoinen koko loppuelämäsi

(Sekä juurruttanut paljon välttämättömiä taitoja, jotta pysyvä muutos on mahdollinen)

Oppinut tunnesyömisen sijaan muita keinoja hankalien tunteiden käsittelyyn

(Sekä luonut itsellesi rutiinit, joiden avulla ehkäiset herkkuhimojen syntymistä)

Päivittäisen ravitsevan ja hyvää tekevän herkuttelun mestari

(Olet löytänyt tasapainoisen suhteen herkutteluun. Osaat ostaa, valmistaa ja nauttia herkkuja, jotka tukevat hyvinvointiasi ilman että tingit herkullisuudesta)

Läsnäoleva ja lempeän välittävä; minulle välittyi heti fiilis, että olet puolellani, sekä silti samalla sopivalla tavalla neutraali ammattilainen, joka voi ottaa vähän etäämmältä kantaa. Minusta tämä turvallinen ja rauhallinen fiilis ja connection ovat suurin yksittäinen seikka, mikä vaikuttaa siihen, miten helppoa on alkaa puhua ja pohtia ääneen.

Anni

Liity mukaan Sokeriaddiktiosta Tasapainoon -ohjelmaan tänään

250 € / KK

Kurssin ovet sulkeutuvat

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Henriikasta sanottua

Sain mentoroinnissa heti ekan viiden minuutin aikana kokeilemisen arvoisen vinkin, joten jo pelkästään sillä pääsen muokkaamaan viikkojani. Tykkäsin myös sun lempeästä mutta vähän pushaavasta tyylistä coachata: kerroit vinkkejä muttet liikaa tyrkyttänyt ja tuli fiilis, että ymmärrät.

Mikaela

Koko prosessi pohjautui minun toiveisiini ja tarpeisiini. Henriikka Kuunteli kakkia minun toiveitani. Prosessi oli tosi positiivinen kokemus. Jos ajattelen, että olisin tehnyt tämän homman yksin, ilman Henriikan apua, niin luulen, että olisin oikonut tietyissä paikoissa ja lopputulos ei olisi ollut yhtä hyvä.

Marika

Henriikan kanssa vietetty mentorointitunti meni todella äkkiä. Hänen kanssaan oli helppo jutella omasta arjesta, ajankäytöstä ja niiden haasteista. Koen saaneeni hyviä eväitä ja työkaluja sujuvan arjen rakentamiselle, palautumiselle ja flow-tilaan pääsemiselle. Lämmin suositus Henriikalle!

Tarja

Sokeririippuvuuden kukistamisen 3 peruspilaria

FYYSISET TEKIJÄT

Esim. onko kehosi riittävän ravittu ja oikein nesteytetty

YMPÄRISTÖ TEKIJÄT

Esim. mitä kaappisi sisältävät, kuinka katat kahvipöytäsi tai osaatko valmistaa ravitsevia herkkuja

PSYYKKISET TEKIJÄT

Esim. millaisia uskomuksia sinulla on, kuinka valmistaudut heikkoihin hetkiin tai millainen on herkutteluidentiteettisi

Näiden kukistamiseen paneudumme Sokeriaddiktiosta Tasapainoon -ohjelmassa

Liity mukaan Sokeriaddiktiosta Tasapainoon -ohjelmaan tänään

250 € / KK

Kurssin ovet sulkeutuvat

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Kurssilla paneudutaan muun muassa näihin asioihin

Sokeriaddiktiosta Tasapainoon -ohjelma

(5000 €)

 Viikoittaiset laadukkaan videomateriaalit ja harjoitukset
Saat kaiken, mitä tarvitset kokonaisvaltaiseen muutokseen addiktiosta tasapainoon

Saat käyttöösi koko kokemukseni ja ammattitaitoni
Oman matkani ja kokemukseni (sokeriaddiktiosta sokerilakkojen ja epätoivon kautta tasapainoon) avulla ymmärrän mitä pysyvän tasapainon saavuttaminen vaatii. Haluan olla jakamassa oppeja, joita olen saanut tällä matkalla, jotta sinun matkasi voisi olla helpompi, mukavempi ja nopeampi

Kurssi painottuu konkreettiseen tekemiseen
Saat jokaiseen läpikäytävään asiaan liittyen omat harjoitukset ja tehtävät, joilla viet oppimasi asiat käytäntöön ja muodostat pysyviä tapoja. Kaikki on mietitty sinulle valmiiksi.

Voit lähteä turvallisesti mukaan
Sinulla on 7 vrk aikaa kokeilla kurssia. Tämän lisäksi voit irtisanoutua ohjelmasta milloin tahansa ilman irtisanomisaikoja tai ylimääräisiä kuluja. TÄMÄ ETU ON VOIMASSA VAIN TÄSSÄ LANSEERAUKSESSA!

Kokonaisvaltainen ohjelma pysyvään eroon sokeririippuvuudesta
Ohjelmassa on otettu kaikki tarpeellinen huomioon pysyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Ohjelma perustuu Valmentaja Henriikan omaan onnistuneeseen muutokseen

Bonus #1
-facebook tukisisäpiiri

Sokeriaddiktiosta tasapainoon tukisisäpiiri facebookryhmä

Liittymällä mukaan, pääset Sokeriaddiktiosta Tasapainoon ohjelman tukisisäpiiriin. Sisäpiiri on kurssin oma suljettu facebook ryhmä, jossa voit jakaa onnistumisia ja iloja, pyytää tukea hankaliin hetkiin, verkostoitua ja ylipäätään keskustella samassa tilanteessa olevien ihmisten kanssa ilman häpeilyä, salailua ja pelkoa tuomitsemisesta. Kasvatat huomattavasti mahdollisuuksiasi onnistua muutoksessa, mikäli sinulla on ympärilläsi ihmisiä, joiden kanssa voit jakaa matkaasi kohti pysyvää tasapainoista herkuttelua. 

Arvo 29,90 €/kk

Bonus #2
Kuukausittainen vastausvideo avoimiin kysymyksiin

Henriikka Kivelä

Sinun ei tarvitse tehdä matkaasi yksin! Voit lähettää minulle heränneet kysymyksesi ja vastaan niihin kuukausittain videomuodossa tukisisäpiirin facebookryhmään. Olen myös läsnä tukisisäpiirissä kannustamassa sinut pysyvään ja onnistuneeseen muutokseen sokeriaddiktiosta tasapainoon.

Arvo 27,90 €/kk

Liity mukaan Sokeriaddiktiosta Tasapainoon -ohjelmaan tänään

250 € / KK

Sinun on turvallista lähteä mukaan, sillä olet mukana vain kuukausi kerrallaan ja sinulla on 7 päivän rahat takaisin takuu.

Kuva.

Ihan aluksi haluaisin muistuttaa sinua jostain.

Sokeriaddiktiosta Tasapainoon on kokonaisvaltainen ohjelma sokeririippuvuudesta pysyvään eroon pääsemiseen, ja se on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat sitoutuneita tekemään asioita hyvinvoinnin ja paremman elämän saavuttamiseksi.

Tämä ohjelma on rakennettu ajatuksella, sydämellä ja oman henkilökohtaiseen sokeririippuvuus kokemukseen pohjautuen sinulle, jotta sinäkin voisit päästä pysyvästi eroon sokeririippuvuudesta.

Päätät kuukausi kerrallaan jatkatko ohjelmassa mukana. Voit irtisanoutua koska tahansa ilman irtisanoutumisaikaa tai jatkaa koko 12 kuukauden ohjelman loppuun. Mikäli et irtisano sopimustasi, jatkuu ohjelmasi automaattisesti loppuun asti ja maksut veloitetaan automaatisesti sinulta. Irtisanominen onnistuu helposti kurssialustan kautta. Tähän tarjoukseen kannattaa tarttua nyt, sillä jatkossa kurssin hinta tulee nousemaan ja mahdollisuus olla mukana kuukausikerrallaan poistuu. Mutta, jos liityt mukaan NYT, säilytät oikeutesi loppuun asti irtisanoa sopimuksesi milloin tahansa ilman irtisanomisaikaa tai kuluja, vaikka sinun jälkeesi liittyneillä ei enää ole tätä etua.

Ensimmäisen viikon materiaalien ilmestyttyä sinun on mahdollista käydä kurssia viikon ajan riskittä ja mikäli kurssi ei vastaa sitä, mitä olit ajatellut, palautamme sinulle rahat mielellämme takaisin.

Kurssin ovet sulkeutuvat

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Mietityttääkö sinua...?

Tässä vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin:

Kurssilla saat viikoittain uudet video- tai äänitemateriaalit ja harjoitukset. Joka neljäs viikko on implementointi viikko, jolloin ei ilmesty uutta virallista materiaalia, vaan sinulla on mahdollista kerrata, käydä läpi rästiin jääneitä materiaaleja tai huilia hetken intensiivisestä tekemisestä ja juhlia onnistumisia. Isoissa elämäntapa muutoksissa tärkeitä elementtejä ovat pitkäjänteinen tekeminen ja pienten, toistuvien rutiinien sekä levon ja juhlimisen mukaan ottaminen. Implementointi viikkojen avulla todennäköisyytesi onnistua muutoksessa kasvaa huimasti.

Kurssin materiaalien läpikäymiseen olisi hyvä varata viikoittain aikaa 15-30 min. Harjoitukset vievät hieman enemmän aikaa varsinkin silloin, kun juurrutamme sinulle tapoja. Haluan muistuttaa sinua, että kuitenkaan pysyviä tuloksia ei ole mahdollista saavuttaa vain katsomalla videoita ja materiaaleja, vaan tulokset syntyvät joka päiväisten pienten asioiden tekemisestä. Sinun on kuitenkin mahdollista edetä omassa tahdissasi, koska  implementointi viikot mahdollistavat sen, että sinun on mahdollista edetä hieman maltillisempaan tahtiin ja käydä läpi materiaaleja rauhassa.

Kyllä, ohjelma on tulossa myös myöhemmin myyntiin. MUTTA, nyt ensimmäisellä kerralla se on saatavilla tarjoushintaan. Tämä tarjous ei tule toistumaan ja ensi kerralla hinta tulee nousemaan. Kehoitan sinua myös pohtimaan sitä, kuinka paljon sinulle tulee kustantamaan ajassa, rahassa, hyvinvoinnissa ja terveydessä, mikäli päätät lykätä ongelmasi ratkaisua.  Jos siis tunnistat itsessäsi sokeririippuvuuden on nyt hyvä ja oikea aika lähteä mukaan!

Ennen kaikkea opit käsittelemään sokeririippuvuuden taustalla olevia tunteita, rakastamaan ja arvostamaan itseäsi sekä sallimaan itsellesi hyvää!

Ajatteletko, että kurssi olisi sinulle ihan täydellinen, mutta olet edelleen kahden vaiheilla...?

Olen pohtinut mukaan lähtemistä, mutta mistä tiedän, että ohjelma toimii ja tarvitsenko sitä?

Tämä ohjelma on suunniteltu oman kokemukseni pohjalta ja sen toimivuutta olen testannut itselläni. Kuitenkin ohjelma on suunniteltu auttamaan juuri sinua! Sen avulla tiedät mikä on seuraava askeleesi, etkä jatkuvasti joudu pohtimaan “mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi”. Polku on mietitty sinulle valmiiksi.

Olin noin 3 vuotta sitten aivan samalaisessa tilanteessa kuin sinä; pahassa sokerikoukussa terveyshuolineni sekä kokemassa syyllisyyttä ja itseruoskintaa, kun en kyennyt parantamaan tapojani vaikka kuinka yritin. Omien kokemusteni pohjalta tiedän kuinka haastava ja pitkä matka sokeririippuvuudesta tasapainoon on, mikäli siihen ei löydä apua. Kukaan ei osannut auttaa minua ottamaan muutokseen mukaan mieltäni ja tästä syystä epäonnistuin kerta toisensa jälkeen. Lähdin kuitenkin kehittämään omaa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja ajauduin tutustumaan mielen vaikutukseen hyvinvointiin. Lopulta löysin onnekkaasti avun myös sokeririippuvuuteeni. Haluan olla auttamassa sinua löytämään tasapainon, jotta sinun ei tarvitsisi kokea kaikkia niitä syviä kuoppia ja epätoivon hetkiä, joita minä koin.

Voit myös ajatella ratkaisevasi haasteen  itseksesi – löytyyhän tuota tietoa netistä ja kirjoista. Ehkä olet päättänyt lukea kirjan tai tutustua itsenäisesti asioihin netissä, mutta näin tulet kuluttaneeksi paljon aikaa ja vaivaa sekä koet runsaasti epävarmuutta. Tässä ohjelmassa on sinulle valmiiksi mietittynä takuuvarmasti toimivat askelmat. Saat myös keskittää kaiken energiasi uuden oppimiseen ja muutokseen, tietäen, että tämän ohjelman avulla tulet saavuttamaan tavoitteesi. Ohjelma tarjoaa sinulle myös ammattilaisen tuen ja vertaistuen, jotka kasvattavat huomattavasti mahdollisuuksiasi onnistua muutoksessa.

Paras tapa poistaa stressiä, ahdistusta ja pelkoa epäonnistumistumisesta on noudattaa selkeää suunnitelmaa, johon voi luottaa.

Minun tarinani sokeriaddiktista ja sokerilakkoilijasta tasapainoiseksi herkuttelijaksi

Henriikka Kivelä

Olin noin 3 vuotta sitten aivan samalaisessa tilanteessa kuin sinä; pahassa sokerikoukussa terveyshuolineni. Tunsin syyllisyyttä ja ruoskin itseäni henkisesti, kun en kyennyt parantamaan tapojani, vaikka kuinka yritin.

Koetin löytää itselleni apua, mutta kukaan ei osannut auttaa minua ottamaan muutokseen mukaan mieltäni ja tästä syystä epäonnistuin kerta toisensa jälkeen muutosyrityksissäni. Samanaikaisesti lähdin kuitenkin kehittämään myös omaa hyvinvointiani kokonaisvaltaisesti ja ajauduin tutustumaan mielen vaikutukseen hyvinvointiin. Lopulta löysin tätä kautta onnekkaasti avun myös sokeririippuvuuteeni.

Haluan olla auttamassa sinua löytämään tasapainon, jotta sinun ei tarvitsisi kokea kaikkia niitä syviä kuoppia ja epätoivon hetkiä, joita minä koin matkallani sokeririippuvuudesta tasapainoon. Haluan jakaa sinulle asiat, jotka opin ja joiden avulla oma pysyvä muutokseni on onnistunut. Toivon todella, että mikäli päätät liityä mukaan, että voin olla auttamassa myös sinut hyvinvoivempaan ja parempaan elämään. Nähdään kurssilla!

<3 Henriikka

Haluatko kuulla lisää sokeririippuvuudesta?
- Katso pitämäni live sokeririippuvuudesta eroon pääsemisestä

Instagram live sokeriaddiktiosta ja siitä, kuinka pääset addiktiosta tasapainoon

Liity mukaan Sokeriaddiktiosta Tasapainoon -ohjelmaan tänään

250 € / KK

Kurssin ovet sulkeutuvat

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia