14.6.2021

Kuka on Henriikka Kivelä?
- 22 kysymystä & vastausta

Henriikka Kivelä

Ajattelin tässä blogipostauksessa valottaa sinulle enemmän sitä, kuka minä olen, ja tehdään se vähän rennommin. Jos olet 90-luvun lapsi, niin varmasti muistat silloiset ystäväkirjat ja niiden ihanat kysymykset. Myös mulla oli tuollainen kirja, niihin oli ihanaa kerätä ystävien kirjoituksia ja kirjoittaa itse myös ystävien kirjaan. Ja nuo kirjat oli tärkeimpiä aarteita tarrojen ja geelikynien lisäksi. Tämän kunniaksi vastailen muutamaan perinteiseen ystäväkirjakysymykseen ja siirryn sitten vakavampiin  kysymyksiin. Ja jos sinua inspiroi tämä teksti, jaa ihmeessä oma ystäväkirjasi omassa somessa tai blogissa. Mutta sitten mennään… 

1. Nimesi? Henriikka Tuulia Kivelä

2. Syntymäpäiväsi? 15.6. 

3. Horoskooppimerkkisi? Kaksonen

4. Mikä eläin olisit? Hmm. tämä on vaikea, mutta vastaan silti, että hevonen.

5. Lempikirjasi? Näitä on niin paljon! Ennen muinoin “asuin” kirjastossa, joten muutamia teoksia on tullut luettua. Lasten saamisen myötä olen joutunut karsimaan lukemista, mutta ehkä viimeisin ja oivaltavin oli Jaakko Alasaarelan Sinä Pystyt. 

6. Lempiruokasi? Lapsena se oli spagetti ja jauhelihakastike, nykyään rakastan laadukasta lihaa kasviksilla, kuten poronkäristystä ja gratiinia.

7. Lempikouluaine? Olin hyvä koulussa ja pidin useista eri aineista liikunnasta, käsityöstä, kotitaloudesta, historiasta ja  biologiasta. Ainoastaa kielet oli minulle sellaisia, jotka tuotti haasteita. 

8. Paras ystäväsi? Lapsena se oli serkkuni Eveliina, nyt vastaan, että mieheni Markus. 

9. Mikä sinusta tulee isona?  Lapsena olisin luultavasti vastannut joka ystäväkirjaan jonkin erin ammatin, koska en tiennyt mikä halusin olla. No en tiedä lopullisesti vieläkään. Olen kuitenkin kouluttautunut Markkinoinnin tradenomiksi ja ammattijärjestäjäksi

9. Perheeseesi kuuluu? Mieheni Markus ja 4 alle kouluikäistä lasta (6 v, 4 v, 3 v ja 5 kk)

10. Viimeisin ammattisi? Ammattijärjestäjä ja organisoija

11. Mistä unelmoit? Ihanasta uudesta omasta kodista rauhallisessa ympäristössä, pääseväni yhdelle aika arvokkaalle verkkokurssille mukaan, lomamatkasta nyt kesällä Saimaalle ja niin monesta muusta. <3 Unelmointi on ihanaa!

12. Salainen ongelmasi/haasteesi? No yksi sellainen on se, että en näe virheitä kirjoitetussa tekstissä. Pahoittelut jo etukäteen, koska tulet löytämään tästä blogista paljon virheitä. 🙂 

13. Ominaisuuksia, joita arvostat toisissa ihmisissä? Yksi varmaan tärkeimmistä on luotettavuus ilman sitä yhdessä tekeminen ja kanssakäyminen on haastavaa. Mutta muita arvostettavia piirteitä ovat mm. ystävällisyys, avoin sydän, lempeys, armollisuus, itsensä arvostaminen jne.

14. Unelmiesi työpaikka? On olla töissä itselläni eli yrittäjyys.

15. Suurin paheesi? Inspiroitua omista tekemisistä lasten mentyä illalla nukkumaan. 

16. Mikä inspiroi sinua juuri nyt? Todella moni asia. Itsensä kehittäminen, uuden opiskelu ja uuden luominen.

17. Kuvaile itseäsi neljällä adjektiivilla? Herkkä, määrätietoinen, lojaali ja ihana (viimeinen tuli miehen suusta kun kysyin häneltä neljättä adjektiivia ;D)

18. Mikä on elämässäsi parasta juuri nyt? Tämä ihana kevät ja ihanat päivät perheen kanssa nauttien noista päivistä sekä pysähtyminen itsensä äärelle.

19. Mitä haluaisit saavuttaa? Paljonkin, ehkä suurin haave tällä hetkellä on oman henkilöbrändin kasvattaminen ja oman kodin luominen.

20. Sinulle tärkeitä asioita? Läheiset, luonto ja luonnonmukaisuus, hyvinvointi ja itsestä huolehtiminen, rakkaus, ilo,  vapaus ja itsensä toteuttaminen. Tässä nyt muutamia mainitakseni.

21. Päivittäisiä rutiineja, joista et luovu? Päiväsivujen kirjoittaminen, meditaatio ja jonkin itseään kehittävän tekeminen tai opiskelu

22. Toivoisin saavani päivittäisiksi rutiineikseni… joka aamuisen lenkin ja haluaisin ottaa käyttöön aamulla tehotunnin itselleni ennen lasten heräämistä. Kuitenkin vauva-arjessa se on vielä mahdotonta.

Ehkä näiden kysymysten avulla pääsit hieman tutummaksi kanssani, mutta voit kuitenkin heittää kysymyksesi kommenttiosioon, niin vastaan sinulle. Linkkaa myös alle, jos tämän blogin myötä inspiroidut kirjoittamaan itsestäsi omat 22 ystäväkirja faktaa. 

Katso 4 vinkkiä, joilla voit vähentää stressiä arjessasi täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Jaa somessa:

Tilaa ystäväkirje sähköpostiisi!

Marketing by